Produkty pro yerba mate Čajová zrna (2)

Bio Červené Fazole

Bio Červené Fazole

Původ červených fazolí ledvinových Červené fazole ledvinové dostaly své jméno podle tvaru a barvy, které připomínají ledviny. Výrobní proces červených fazolí ledvinových Červené fazole ledvinové se sbírají ručně a kontrolují se na kvalitu ve třech různých bodech výrobního procesu. Po sklizni jsou červené fazole důkladně vyčištěny. Jakékoliv kameny budou odstraněny. Poté jsou fazole tříděny podle velikosti a následně leštěny. Zdravotní vlastnosti červených fazolí ledvinových a jejich použití Červené fazole ledvinové jsou velmi výživné, protože jsou plné bílkovin, vitamínů, minerálů a vlákniny. Jsou dobrým náhradníkem masa a jsou také velmi oblíbené mezi sportovci. Kromě toho tyto červené fazole poskytují dlouhotrvající energii a pocit sytosti. Červené fazole ledvinové lze jíst jak teplé, tak studené. Používají se v dušených pokrmech, s tacos, v salátech, v polévkách nebo s těstovinovými jídly.
Fazole ledvinky - Fazole ledvinka, také známá jako indiánská fazole nebo červená fazole

Fazole ledvinky - Fazole ledvinka, také známá jako indiánská fazole nebo červená fazole

Fazole ledvinky, také známá jako indická fazole nebo červená fazole. Její vysoký obsah vlákniny pozitivně ovlivňuje hladinu cholesterolu. Také stojí za zmínku její vysoký obsah sacharidů a kyseliny listové.